helsenorge.no (verktøykatalogen)

Morten Flatebø

Verktøy kan være et nettkurs, app eller video som hjelper deg å mestre din helse- og livssituasjon. Gå til verktøykatalogen på helsenorge.no.

spilldegbedre.no

Morten Flatebø

Spill deg bedre! er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk forening for slagrammede og Sunnaas Sykehus.   Gå til spilldegbedre.no.

SmartJa.no

Morten Flatebø

SmartJa er et nettsted om smarttelefoner. Her finner du informasjon om ulike telefoner og hvordan du gjør forskjellige ting. Gå til smartja.no.

skolappar.nu

Morten Flatebø

Skolappar.se er et svensk nettsted der lærere skriver om apper til bruk i undervisning. Her kan du søke på apper til ulike fag. Gå til skolappar.nu.

pappasappar.se

Morten Flatebø

På Pappasappar får du oversikt over spill og apper for barn. Nettstedet er på svensk, men du kan søke etter apper med norsk tale. Gå til pappasappar.se.

barnevakten.no

Morten Flatebø

Barnevakten er en organisasjon som gir råd om barn og medier. På nettsiden deres finner du oversikt over foredragstilbud, nyttige artikler og anmeldelser av film, spill, apper og programmer for …

AppleVis.com

Morten Flatebø

Et nettsted for blinde og svaksynte som bruker produkter fra Apple. Innholdet er laget av medlemmer, nettstedets redaksjon og inviterte. Gå til AppleVis.com.

app.afasi.no

Morten Flatebø

En oversikt over apper som kan være relevante for voksne med afasi. Oversikten er laget av Afasiforbundet i Norge. Gå til app.afasi.no.

lovdata.no

Morten Flatebø

Direktelenker til aktuelle lover på lovdata.no: folketrygdloven plan- og bygningsloven husbankloven helse- og omsorgstjenesteloven arbeidsmiljøloven kulturminneloven

hjelpemiddeldatabasen.no

Morten Flatebø

Informasjon om produkter (hjelpemidler) og leverandører. Gå til hjelpemiddeldatabasen.no.

nav.no/bolig

Morten Flatebø

På boligsidene til NAV finner du blant annet informasjon om tilrettelegging av bolig bostøtte midlertidig botilbud varig bolig leie kommunal bolig Gå til nav.no/bolig.

ushersyndroom.nl

Morten Flatebø

En nettbasert kunnskapsportal om Usher syndrom (på engelsk og nederlandsk). Nettsiden er utviklet av og for mennesker med Usher syndrom, med støtte fra deres sosiale fellesskap, leger og forskere. Du …