Ingressbilde til appen SnapType

SnapType

Hilde Fresjarå App, Barn og unge (app), Lese- og skrivestøtte (app)

Ta bilde av et skjema, en utfyllingsoppgave i en lærebok eller hva som helst, og bruk appen SnapType til å skrive inn det du ønsker i dokumentet du har tatt bilde av.

Hvordan virker den?

Hvis du ikke har brukt denne appen før, vil du komme inn i et skjermbilde som viser en tom filoversikt, som etter hvert vil bli fylt opp med dine dokumenter. Her kan du velge å opprette et nytt dokument eller lage en ny mappe. Velg om du vil bruke det innbygde kameraet eller hente et bilde fra bildebiblioteket. Du kan også hent inn en PDF fil. Dokumentet du har valgt eller tatt bilde av åpnes, og du kan nå legge til tekst til dokumentet.

Hold fingeren i ro på skjermen en liten stund og det vil dukke opp et skrivefelt, hvor du kan legge inn tekst. Bruk skjermtastaturet eller et hardwaretastatur. Hvis du har kjøpt fullversjonen, kan du flytte teksten rundt på skjermen og tegne med et tegneverktøy. Resultatet av arbeidet ditt lagres automatisk, og du kan dele det med andre via mail, SMS, AirDrop med mer.

Les om SnapType på Skolappar: http://www.skolappar.nu/snaptype/

Dette er et innlegg fra en blogg for ergoterapeuter: https://otswithapps.com/2014/07/01/snaptype-app-for-occupational-therapy-a-tool-for-dysgraphic-students/

Innstillinger

  • Innstillinger finner du under symbolet øverst til venstre i skjermbildet.
  • Bruk iCloud Av/På
  • Behold gule bokser når du eksporterer: Av/På: Når du legger til tekst vil den vises i en gul boks på skjermen. Du kan velge å ikke ha med den gule bakgrunnen på teksten når du eksporterer dokumentet eller deler det med andre.
  • Bruk forbedret lesbarhet Av/På : For noen vil det at fargevisningen på skjermen endres føre til at skjermbildet blir lettere å se. I dette valget kan du velge hvilken farge du vil filtrere ut.

Kompatibilitet

Kompatibel med iPhone, iPad og Android.

Leverandør

SnapType

Last ned

Google Play – SnapType

App Store – SnapType

Appen koster ca. 160,-

Video fra utvikler på YouTube:

Video fra ICT Consultants på YouTube:

Video fra utvikler på YouTube: