Ingressbilde til appen Memoassist

MemoAssist

Hilde Fresjarå App, Kognisjon (app)

MemoAssist er en kalenderapp som gir oversikt og struktur i hverdagen. Appen er med i avtalen for kalendere og planleggingssystemer til NAV.

Hvordan virker den?

MemoAssist er enkel å bruke. Den benytter både bilder og lyd for å påminne deg om hva du skal. Den kan fjernstyres via Memo Remote, slik at pårørende f.eks. kan legge inn avtaler og hjelpe deg i hverdagen. Du har full frihet til å skrive akkurat det du vil.

For hver aktivitet du legger inn kan du legge ved en veiledning som forklarer aktiviteten. I veiledningen kan det legges ved bilder fra den innebygde bildekatalogen eller med egne bilder, det kan også legges ved lydfiler, som du selv spiller inn.

MemoAssist er visuell og gir god oversikt over dagen og uken. Dagsoversikten har tydelig visning med blant annet timeglass og klokke. Det brukes fargekoder for de ulike dagene, og dagen i dag markeres. Man kan legge inn bilder og lydfiler som er beskriver og underbygge aktiviteten.

Dette er et hjelpemiddel som er målrettet mot deg som har ADHD, Asperger, autisme, demens eller andre kognitive utfordringer.

MemoAssist kan testes gratis i 30 dager.

Tilgjengelighet

  • Bryterstyring

Kompatibilitet

Kompatibel med iPad, iPhone og Apple Watch

Leverandør

Hart Designs

Last ned

Apple Store – MemoAssist