Ingressbilde grunnkurs syn

Grunnkurs syn

Morten Flatebo Kurs, Syn

Målgruppen for e-læringskurset er primært synskontakter, men kan også være relevant for andre som er interessert i tema syn, for eksempel andre ansatte i kommunen som kommunale serviceteknikere og lærere, samt synshemmede og deres pårørende.

E-læringskurset vil være nyttig for både nye og erfarne medarbeidere og egner seg også som opplæring i mindre grupper.

Kurset og tilhørende test tar cirka 90 minutter å gjennomføre. For å bli registrert og få dokumentasjon på gjennomført kurs, må du bestå testen.

Du kan starte og avslutte e-læringskurset så mange ganger du har behov for, og du må ikke fullføre hele kurset i sammenheng. Du kan også gå tilbake og lese tekst eller se filmer på nytt, eller bruke det som et oppslagsverk.

Kurset inneholder nyttig materiale som du kan laste ned og skrive ut.

Du får best utbytte av kurset hvis du ser på det i fullskjermmodus. Husk å skru på lyden. Alle filmene er tekstet. Trykk «C» for å slå tekstingen på (eller av).

Viktig melding
Testene til e-læringskursene er midlertidig ikke tilgjengelig. Les mer om nytt e-lærings- og testverktøy

Ressurser

Kurset er utviklet av NAV Hjelpemidler og tilrettelegging ved Anke Wadenpohl Imsen, Poonam Bhondi Jansen, Håkon Jacobsen, Camilla Christensen-Ngo, Hege Anita Stene, Hanne Østbø Forsell og Jorun Laksforsmo. Flere medarbeidere på hjelpemiddelsentralene og utvalgte kommuner har bidratt.