helsenorge.no (verktøykatalogen)

Morten Flatebø

Verktøy kan være et nettkurs, app eller video som hjelper deg å mestre din helse- og livssituasjon. Gå til verktøykatalogen på helsenorge.no.

spilldegbedre.no

Morten Flatebø

Spill deg bedre! er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk forening for slagrammede og Sunnaas Sykehus.   Gå til spilldegbedre.no.

SmartJa.no

Morten Flatebø

SmartJa er et nettsted om smarttelefoner. Her finner du informasjon om ulike telefoner og hvordan du gjør forskjellige ting. Gå til smartja.no.

skolappar.nu

Morten Flatebø

Skolappar.se er et svensk nettsted der lærere skriver om apper til bruk i undervisning. Her kan du søke på apper til ulike fag. Gå til skolappar.nu.

pappasappar.se

Morten Flatebø

På Pappasappar får du oversikt over spill og apper for barn. Nettstedet er på svensk, men du kan søke etter apper med norsk tale. Gå til pappasappar.se.

barnevakten.no

Morten Flatebø

Barnevakten er en organisasjon som gir råd om barn og medier. På nettsiden deres finner du oversikt over foredragstilbud, nyttige artikler og anmeldelser av film, spill, apper og programmer for …

AppleVis.com

Morten Flatebø

Et nettsted for blinde og svaksynte som bruker produkter fra Apple. Innholdet er laget av medlemmer, nettstedets redaksjon og inviterte. Gå til AppleVis.com.

app.afasi.no

Morten Flatebø

En oversikt over apper som kan være relevante for voksne med afasi. Oversikten er laget av Afasiforbundet i Norge. Gå til app.afasi.no.

hvakanhjelpe.no

Morten Flatebø

Hvakanhjelpe.no inneholder informasjon om hjelpemidler, råd og tips for eldre mennesker med demens og andre kognitive problemer. Her finner du et utvalg hjelpemidler som er hentet fra demonstrasjonsleiligheten Almas hus …

statped.no

Morten Flatebø

Statped er opplæringssektorens spesialpedagogiske tjeneste for kommuner og fylkeskommuner. Nettsiden gir informasjon om tjenestene, ulike fagområder og læringsressurser. Gå til statped.no

gari.info

Morten Flatebø

GARI (Global Accessibility Reporting Initiative) er et nettsted som gir informasjon om tilgjengelighet av mobiltelefoner, nettbrett og applikasjoner for personer med nedsatt funksjonsevne. Gå til gari.info