Ingressbilde til appen Chipolo

Chipolo

Hilde Fresjarå App, Kognisjon (app), Syn (app)

Chipolo er en app som er avhengig av en sporingsbrikke for å fungere. Ved hjelp av en høylytt Bluetooth-sporingsbrikke kan du finne hverdagslige gjenstander på sekunder.

Hvordan virker den?

Dette er et av mange produkter som via en app gir deg mulighet til å spore opp gjenstander som f.eks. nøkler eller lommebok som har sporingsbrikken festet til seg. Du kan finne gjenstander som har sporingsbrikken på seg ved hjelp av appen, eller bruke sporingsbrikken for å finne telefonen.

Ring nøklene dine, lommeboka, hva som helst. Fest Chipolo til de tingene du bryr deg om og få dem til å ringe når du nærmer deg. Med en høy lyd på alarmen er det lett å høre den mange rom unna.

Rist på Chipolo for å få telefonen til å ringe selv om den er satt på lydløs.

Sjekk kartet for det siste stedet du hadde den. Du kan koble opptil 9 chipolo sporingsbrikker til appen.

Innstillinger

Chipolo bruker Bluetooth Low Energy (BLE)-teknologi for å hjelpe deg med å finne tingene dine. Bluetooth er mest effektiv på en rekkevidde på 10 meter, avhengig av omgivelsene. Chipolos Bluetooth-rekkevidde kan utvides til opptil 60 meter når det er en klar siktlinje fra enheten til Chipolo.

Hvis din Chipolo er utenfor Bluetooth-rekkevidden, kan du bruke “Last Known Location” for å se hvor den sist ble sett på kartet, eller du kan merke din Chipolo som mistet og det vil gjøre at din Chipolo kan oppdages av andre. Når noen som kjører appen kommer innenfor Bluetooth-rekkevidden til din Chipolo, får du et varsel som forteller deg hvor din Chipolo er.

Batteri må byttes ca hver 6. mnd.

Det finnes mange sporingsbrikker som er koblet til apper. Chipolo er testet sammen med flere av disse av Teknisk Ukeblad, og vant testen.

Kompatibilitet

Kompatibel med iOS og Android.

Leverandør

Chipolo

Last ned

Google Play – Chipolo

App Store – Chipolo

Appen er gratis, men sporingsbrikken koster ca. 200,-

Video fra utvikler på YouTube: